Rreth nesh

Kompania Baoli, e vendosur në Zhuhai High Technology Zone, është një ndërmarrje e financuar në Hong Kong që integron R&D, Projektimi dhe prodhimi i disa produkteve plastike, pompa shkume, Prodhimet e lotion pompa dhe aksessore Baoli Mold Plastic Products Co., Ltd. u krijua në 2001 dhe Zhuhai Baoli Foam Pump Co., Ltd. u krijua më vonë në 2012 pas viteve të zhvillimit, fabrika ekzistuese mbulon një zonë prej 20000 metra katrorë, Më shumë se 200 pajisje të ndryshme, rreth 400 personel dhe prodhimi mujor mund të arrijnë 20 milionë, Duke gëzuar një reputacion të lartë në industri në vitet e fundit, Njësitë e bashkëpunimit janë zgjeruar dhe shfaqja e saj është përmirësuar vazhdimisht. Duke pritur me padurim të ardhmen, Baoli të fton të bashkohesh me duar që të krijosh një të ardhme më të mirë. Mirseardhjen miqtë nga të gjitha rradhat e jetës për të vizituar!

Shih më shumë

Lajme

2023-08-09 Shih më shumë

Shkenca pas sapunit e shpërndarësit kryesor: Një udhëheqje për profesionistët

2023-08-06 Shih më shumë

2023-08-03 Shih më shumë

2023-07-31 Shih më shumë

Zgjohu Decorin tënd në banjë me një pulsues i gjymtyrës.

2023-07-28 Shih më shumë

AMERIKA NË VEGASI

2023-07-26 Shih më shumë

Pse zgjedh pompën e shkëmbit 28mm

Fëmija 28mm është një zgjidhje e shumtë dhe e efektshme e përdorur për të dhënë aplikim të butë dhe të saktë për të ndryshuar personale. kujdes dhe prodhime shtëpiake. Me projektin e saj miqësor të përdoruesit dhe performancën e besueshme, Foam Pump 28mm është bërë një zgjedhje popullore në industrinë e paketimit.

2023-07-19 Shih më shumë

Pompa e sapunit të ODM-së për përdoruesin e shtëpisë është një zgjidhje e prerjes e projektuar për të sjellë lehtësinë, efektshmërinë, dhe higjienë në vende të ndryshme. Me tiparet e saj të përparuara dhe projektin e ri, pompa e sapunit ODM ofron një zgjidhje të shkëlqyer për higjienën e dorës efektive.

2023-07-12 Shih më shumë

Shih më shumë