OM

Ltd. Ltd.

se mer

NYHETSSENTER

2023-08-09 se mer

Vitenskapen bak såpepumpehoveder: En guide for professiol

Innledning: Pumpehoveder spiller en avgjørende rolle i skjønnhets- og kosmetikkindustrien. sikre praktisk og effektiv tilgang til forskjellige skjønnhets- og hudpleieprodukter. I denne guiden dykker vi inn i vitenskapen bak disse pumpehovene og utforsker deres mekanismer, funksjonalitet og vedlikeholds tips. 1. Anatomien av en såpe-dispenser pumpehoved: såpe-pumpe hoder består av flere.

2023-08-06 se mer

Forvandle badet ditt med en stilig såpepumpehove

2023-08-03 se mer

2023-07-31 se mer

Forbedre badet ditt med en stilig såpepumpehove

Innholdsfortegnelse: 1. Forbedring av badet med en såpepumpehoved 2. Badet ditt? 3. Faktorer å vurdere når du velger en såpepumpehoved 4. Typer av såpe-dispenser pumphoder 4.1 Tradisjonell Sål Pumpehover 4.2 Moderne og moderne såpe-dispenser pumpehover 4.3 Vintage og Retro Soap Dil

2023-07-28 se mer

NORDAMERICA LAS VEGAS

Cosmoprof Nord-Amerika (CPNA) er den ledende skjønnhetsutstillingen i Amerika. Anerkjent for sin dynamiske vekst og unike programmer, Eventen gir hele skjønnhetsindustrien en mulighet til å møtes for å skape nye forhold og oppmuntre samarbeider. CPNA tjener som den største utskytingen for nye skjønnhetsmerker ved å introdusere revolusjonære teknologier, produktinnovationer, og nye framstillings-, emballasje- og distribusjonskanaler.

2023-07-26 se mer

Hvorfor velge skumpumpe 28mm

Skumpumpen 28mm er en alsidig og effektiv dispenseringsløsning designet for å gi glatt og nøyaktig skum påføring til forskjellige personlige forskjellige personer omsorg og husholdningsprodukter. Med sin brukervennlige design og pålitelig ytelse har den 28mm-pumpen blitt et populært valg i emballasjebransjen.

2023-07-19 se mer

Introduksjon til ODM Soap Dispenser Pump for hjemmebruker

ODM-såpepumpen for hjemmebruker er en avancert løsning utformet for å levere bekvemmelighet, effektivitet, og hygiene i forskjellige omgivelser. Med sine avanserte egenskaper og nyskapende design tilbyr ODM-såpepumpen en utmerket løsning for effektiv håndhygiene.

2023-07-12 se mer

se mer