за нас

Компанијата Баоли, лоцирана во Зхухај Високата технологија, е финансирана во Хонг Конг со интегрирање на Р иД, Дизајн и производство на различни пластични производи, пумпи на пена, Лоцион пумпски производи и пристапниците на Баоли Муд Пластички производи Co., Линд. е формиран во 2001 година и Зхај Баоли Фом Пумп Ко. Линд. Подоцна беше формиран во 2012-та година по години развој, постојната фабрика покрива област од 20000 квадратни метри, Повеќе од 200 групи од различни опрема, околу 400 персонал, и месечната производства може да достигне 20 милиони, Уживајќи високо репутација во индустријата во последниве години, Соработувачките единици на претпријатието се прошируваат, а нејзиното изведување е постојано подобрено. Очекувајќи ја иднината, Баоли те поканува да се придружиш за да создадеш подобра иднина! Добредојдовте пријатели од сите животни од посета!

Гледај Повеќе

Вести

Науката позади сапунски пумпи: Водник за професионали


Подобрај ја Вашата бања Декор со глава на цртање на сапун

Содржина: Ја зголемува вашата бања Декор со глава на пишувачот 2. Твојата бања? 3. Факти што треба да ги разгледаме додека се избирам кумпер на сапун. Пумпата од дистрибуцијата 4.2 Модерна и современа сапун и глава 4.3 Винтажа и ретро сапун Di.


БЕРЕЈАТА АМЕРИКА ЛАС ВЕГАС

Космопроф Северна Америка (ЦПНА) е водечката изложба на убавината во Америка. Препознат за неговиот динамички раст и уникатни програми, Настанот й нуди на целата индустрија на убавината можност да се собере за да се направи нови врски и зајакнување на соработка. CPNA служи како премиер за лансирање на нови бренди на убавината воведување револуционерни технологии, иновации на производите, и нови канали на производство, пакување и дистрибуција.


Зошто изберете пумпа на пена 28мм.

Пумпот 28мм е многу ефикасна и ефикасна решенија за распоредување, дизајнирана да обезбеди мазна и прецизна пена примена за различни лични примени Нега и домашни производи. Со нејзиниот пријателски дизајн со корисник и веродостојната перформација, Фум Пумп 28мм стана популарен избор во индустријата за пакување.


Пумпата на сапун за домашниот корисник е решенија која е дизајнирана да донесе удобност, ефикасност, и хигиена во различни места. Со своите напредни карактеристики и иновативен дизајн, пумпата на сапун на ОДМ нуди одлична решение за ефикасна рачна хигиена.


Гледај Повеќе