за нас

Компанијата Баоли, лоцирана во Зхухај Високата технологија, е финансирана во Хонг Конг со интегрирање на Р иД, Дизајн и производство на различни пластични производи, пумпи на пена, Лоцион пумпски производи и пристапниците на Баоли Муд Пластички производи Co., Линд. е формиран во 2001 година и Зхај Баоли Фом Пумп Ко. Линд. Подоцна беше формиран во 2012-та година по години развој, постојната фабрика покрива област од 20000 квадратни метри, Повеќе од 200 групи од различни опрема, околу 400 персонал, и месечната производства може да достигне 20 милиони, Уживајќи високо репутација во индустријата во последниве години, Соработувачките единици на претпријатието се прошируваат, а нејзиното изведување е постојано подобрено. Очекувајќи ја иднината, Баоли те поканува да се придружиш за да создадеш подобра иднина! Добредојдовте пријатели од сите животни од посета!

Гледај Повеќе

Вести

Знаење за прилагодена 33/410 4 cc.

Верувам дека сите користеле шампон и џел за туширање во својот секојдневен живот. Всушност, главата на пумпата се нарекува прилагодена 33/410 4cc пумпа. Тој го користи принципот на атмосферскиот притисок за да се дистрибуира шампон и гел за туширање. Росата излегува од шишето, а потоа гасот се додава на шишето.


Што е мувла? Под акција на надворешната сила, празната станува алатка со специфична форма и големина. Раширно се користат во фрлањето, фалсификување, ладно насловување, екструсирање, парчиња за металургија, притискање на притисокот, и обликување на компресијата или инјекција на инжинерска пластика, гума, керамика и други производи. Мувлата има конкретна контур или внатрешна форма, и апликацијата на облик на контур со рабо за сечење може да го оддели празното според обликот на контурната линија. Применувањето на обликот на внатрешната кварта може да го натера празното да ја добие соодветната тридимензионална форма. Мувлата обично вклучува две делови, движлива мувла и фиксен мувл (или удирање и умирање), кои можат да се разделат или да се комбинираат. Извадете ги деловите кога се одвоени, и инјектирајте ја празната крвта за да се формираат кога ќе се затворат. Мувлата е прецизна алатка со сложена облик и ја носи силата на билетот. Има високи барања за структурната сила, строгост, тврдоглава површина, грубоста на површината и прецизноста на машината. Нивото на развојот на производството на мувла е еден од важните симболи на нивото на механички производи.


Секојдневно преполнување на хемискиот производт

Што е секојдневното преполнување на хемискиот производ? Прво, секојдневното преполнување на хемиски производи се поделени на два вида: застанувачки и застанувачки торби со уста. Нивните главни пазари се различни. 1.Пополнувањето на реконструкцијата се главно за промовирање на продажбата, зголемување на потрошувачите на производот. и ги консолидираат навиките за користење на потрошувачите на производот преку преполнување со поволни цени. 2. Застанокот со употреба може да се користи како независен пакет за продажба, со цел да влијае на различни канали за дистрибуција. Јапонија и Европа имаат релативно напредно искуство во употребата на пакувањата за застанување. Прво, прифаќањето на пазарот е различно поради различните закони и регулативи на различни земји: Така популарноста на пакувањето во торба, исто така, доведе до овој тренд. Особено, уште еден важен дел од Јапонските вреќи е дизајнот на изборот. Толку е различно колку е лесно да го истуриш? Како да ги задоволиш потрошувачите? Во Јапонија, цената на преполните е речиси иста како и завршените производи. Потрошоците се уште купуваат преполни, но во мојата земја, дури и ако преполнувањето се продадени со пониска цена од обичните, потрошувачите не се заинтересирани да ги купат. Ова е прашање на филозофија за потрошување, и тие инсистираат на заштитата на животната средина. Затоа, во Јапонија се многу популарни. Наместо да се исполнат, тие ги замени шишињата со нормални. Ова покажува дека концептот за заштита на животната средина е длабоко вкорене во срцата на луѓето. Второ, употребата на сачети е исто така поврзана со навиките за потрошување, а Индија и други места ќе продолжат да го променат употребата на производите. Во тоа време, истражувањето заклучи дека најпрво, локалните луѓе ретко купуваат 200 милијарди производи и инсистираат да ги користат, второ, поради удобноста на купувањето и каналот пробивање; трето, поради нискиот цен. Затоа, во последните десет или дваесет години, Многу ѕвездите производи на P&G и Unilever усвоија голем број пакувања за време на пенетриот период на трета. и четвртиот стан и градови во мојата земја. Во тоа време, 0,5-1 јуан по торба, беше искористена еднаш. што беше многу погодно за младите луѓе во малите градови и луѓе на бизнис патувања кои беа доволно храбри за да се обидат нови работи Тогаш, и тоа беше и суптилна гранка за тие потрошувачи. Пред многу години, бидејќи каналите за продажба на секојдневните хемиски производи во тоа време беа главно супермаркети, предностите на стојат вреќи покажани на полиците на супермаркетите не беа толку очигледни како обичните торби. Затоа, за долго време, пакувањето за торба обично не ја окупира главната полица, Но служи само како фолија за купување на брендот добива едно бесплатно унапредување. Тоа е се за преполнување на секојдневните хемиски производи. Во следното издание, ќе воведам преполнувања за шминка и шминка. Ние добредојдовме повеќе луѓе да обрнат внимание на нашата компанија, ЗУХАИ БАОЛИ ФОАМ СПРАЈ ПУМП CO., Многу.


Процесот на производство на мувлка

Повеќето од нив, освен професионалците на мувла можеби не можат да одговорат. Повеќето од нашите секојдневни потреби се неподвојни од мувла, како што се компјутерите, телефоните, факс машини, тастатура, Чаши и така натаму. Без потреба да се каже, пластичните производи, и надворешните покривки на автомобили и моторските моторни се направени од мувла, и повеќе од 20.000 мувла се користат за еден автомобил. Затоа, улогата на мувлата во современиот живот е незаменлива, сѐ додека масовното производство е неодоливно од мувла. Како се прави мувлата? Главната цел е да му дозволи на снабдувачот јасно да ги разбере намерата и прецизните услови на дизајнерот на производот, И истовремено, дозволи на дизајнерот на производите подобро да ја разбере способноста на производството на мувлото и процесот на производите, за да направи поразумен дизајн. Потребниот тон на машината и датумот на испорака на мувлата. (По детална цитација треба да вклучува информации како што е големината на производот и тежината, големината на мувла и тежината.) Неопходно е да се одговори на муштеријата на конкретниот датум на донесувањето на мувлот. И итн. Многу.


Како е 33 емулсија заб?

Со постепено подобрување на животните стандарди на луѓето, употребата на многу домаќинни предмети стана повеќе и погодно, Вклучувајќи ја и примената на 33 емулзија на заби. Е еден вид на употреба на принципот на атмосферскиот притисок, притискајќи го шишењето на емулсијата, и надворешната атмосфера во шише со алати. Ајде да зборуваме за 33 емулсија за заби што е?


Висок квалитетот на дневниот хемиски производ со добар лоциски пумпа е многу важен.

28/410 ПП ЛОТИОТ ПУМП со ДОСАК 2.0... Поддржување на прилагодување и обработување.


33 mm emulsion pump how much do you know about it? Why doesn't it bounce back after pressing?

За да се употребиме, најпрво го истеруваме воздухот во комората за складирање (т.е. Пластичната цевка која може да ја апсорбира амулзијата) со притискање на патот. Кога воздухот е надвор, притисни ја главата. Затоа што пролетта во главата на пумпата ќе се врати во својата оригинална состојба по ослободувањето, ќе се формира вакуум во комората за складирање. кој резултира со негативен притисок. Во овој момент, притисокот во контејнерот е соодветен со атмосферски притисок, кој резултира со ниски притисок во комората за складирање и високиот притисок во контејнерот.


Гледај Повеќе