RóLUNK

Baoli cég, található zhuhai high tech zone, egy hongkongi finanszírozott vállalkozás integráló k + f, tervezése és gyártása különböző műanyag termék formák, hab szivattyúk, krém szivattyú termékek és kiegészítők baoli penész műanyag termékek co., ltd.-ben alakult 2001 és zhuhai baoli hab szivattyú co., Kft. később jött létre 2012-ben évekig tartó fejlesztés után, a meglévő gyár területe 20000 négyzetméter, több mint 200 készlet különböző berendezések, mintegy 400 személyzet, és a havi termelés elérheti a 20 millió, élvezi a magas hírnevet az iparban az elmúlt években, A vállalat szövetkezeti egységei bővültek, teljesítménye folyamatosan javult. Várom, hogy a jövőben, baoli meghívja önt, hogy csatlakozzon kezébe, hogy hozzon létre egy jobb jövő! Üdvözöljük barátok az élet minden területéről, hogy látogassa meg!

mutass többet

SAJTóSZOBA

2023-08-09 mutass többet

A tudomány a szappanadagoló szivattyúfejek mögött: útmutató a szakemberek számára

Bevezetés: a szappanadagoló szivattyúfejek döntő szerepet játszanak a szépség és kozmetikai iparban, biztosítva a kényelmes és hatékony hozzáférést a különböző szépségápolási és bőrápolási termékekhez. Ebben az útmutatóban mélyítjük be ezeket a szivattyúfejek mögötti tudományt, feltárva azok mechanizmusát, funkcionalitását és karbantartási tippjeiket. 1. az anatómia egy szappanadagoló szivattyú fej: szappanadagoló szivattyú fejek áll severa

2023-08-06 mutass többet

Átalakítsa a fürdőszoba egy elegáns szappanadagoló szivattyú fej

2023-08-03 mutass többet

2023-07-31 mutass többet

Fokozza a fürdőszoba dekoráció egy elegáns szappanadagoló szivattyú fej

Tartalomjegyzék: 1. bevezetés: fokozza a fürdőszoba dekoráció egy szappanadagoló szivattyú fej 2. miért válasszon egy stílusos szappanadagoló szivattyú fej a fürdőszobában? 3. tényezők figyelembe kell venni, amikor kiválasztják a szappanadagoló szivattyúfejét 4. szappanadagoló szivattyúfejek típusai 4.1 hagyományos szappanadagoló szivattyúfejek 4.2 modern és kortárs szappanadagoló szivattyúfejek 4.3 vintage és retro szappan di

2023-07-28 mutass többet

Észak-amerika las vegas

Cosmoprof észak-amerika (cpna) a vezető business-to-business (b2b) szépségkiállítás amerikában. A dinamikus növekedéséért és egyedi programjairól elismert rendezvény a teljes szépségipar számára lehetőséget kínál arra, hogy összeálljon, hogy új kapcsolatokat teremtsen és támogatjon együttműködést. Cpna szolgál a premier indító pad az új szépségmárkák bevezetésével forradalmi technológiák, termék innovációk, és az új csatornák gyártási, csomagolás, és forgalmazási.

2023-07-26 mutass többet

Miért válasszon hab szivattyú 28mm

A 28mm-es habszivattyú sokoldalú és hatékony adagolási megoldás, amely sima és precíz habalkalmazást biztosít a különböző személyes ellátásokhoz és háztartási termékekhez. A felhasználóbarát kialakítással és megbízható teljesítményével a 28mm-es habszivattyú népszerű választás lett a csomagolóiparban.

2023-07-19 mutass többet

Bevezetés odm szappanadagoló szivattyú otthoni felhasználó

Az odm szappanadagoló szivattyú az otthoni felhasználó számára egy élvonalbeli megoldás, amely a kényelem, a hatékonyság és a higiénia különböző beállításokban történő biztosítására szolgál. Az odm szappanadagoló szivattyú a fejlett tulajdonságokkal és innovatív kialakításával kiváló megoldást kínál a hatékony kézhigiénia érdekében.

2023-07-12 mutass többet

mutass többet