O NAMA

Baoli tvrtka, smještena u Zhuhai High tech Zone, je poduzeće koje financira Hong Kong koji integrira istraživanje i razvoj, projektiranje i proizvodnja različitih plastičnih kalupova, pjene pumpe, losion pump proizvodi i pribor Baoli Mold Plastic Products Co., Ltd. Osnovan je 2001. i Zhuhai Baoli Foam Pump Co., Ltd. Nakon godina razvoja postojeće tvornice pokriva površinu od 20000 četvornih metara, više od 200 seta razne opreme, oko 400 osoblja, te mjesečna proizvodnja može dostići 20 milijuna, U posljednjih godina uživanje visokog ugleda u industriji, Suradne jedinice kompanije se šire, a njena učinkovitost je stalno poboljšana. Radujući se budućnosti, Baoli vas poziva da se pridružite rukama kako biste stvorili bolju budućnost! Dobrodošli prijatelji iz svih polja života u posjet!

vidi više

VIJESTI

Kako odabrati pravu Lotion raspoređivanje pumpa za svoju ljepotu rutinu

** Tablica sadržaja** 1. MMP? - 2.2 Zašto je odabir prave pumpe važno? 3. Vrste Lotion pumpa za odvajanje - 3.1 Vijka-On pumpe - 3.2 Snap-On pumpe - 3.3 Zaključanje Pumpe - 3.4 Pumpe 1 Boca

2023-08-09 vidi više

Znanost iza sapuna pumpe glave: Vodič za profesionalce

Uvod: pumpice za sapun igraju ključnu ulogu u ljepoti i kozmetičkoj industriji, osiguravajući prikladan i učinkovit pristup različitim proizvodima ljepote i njege kože. U ovom vodiču, mi uvlačimo znanost iza tih pumpe glava, istražujući njihove mehanizme, funkcionalnost i savjete za održavanje. 1. Anatomija sapuna pump glava: sapuna pumpa glave sastoji se od nekoliko.

2023-08-06 vidi više

2023-08-03 vidi više

Osnovni vodič za sapun za pumpice za ljepotu i šminku alate

Sapuna pump glave igraju ključnu ulogu u ljepoti i šminku industriji. Oni su odgovorni za raspoređivanje odgovarajuće količine sapuna ili tekućih proizvoda s lakoćom i preciznošću. Ako ste u potrazi za razumjeti više o pumpi za sapun i kako oni mogu poboljšati vašu ljepotu i šminku rutinu, Došao si na pravo mjesto. Funkcionalnost: pumpice za sapun su dizajnirane tako

2023-07-31 vidi više

Pojačati kupaonicu Décor s stilski sapun razdijelitelj pump glave pumpa

Uvod: Pojačanje kupaonice decor s sapunom Dispenser pump glava 2. Zašto odabrati stilski sapun pump pump za glavu za Tvoj kupatilo? 3. čimbenici za razmotriti pri odabiru sapuna pumpa glave 4. Vrste sapuna pumpa glave 4.1 Tradicionalno tako. ap Dispenser pump glave 4.2 Moderni i suvremeni sapun razdjeljač pumpe glave 4.3 Vintage i Retro Sapun Di Dim

2023-07-28 vidi više

SEVERNA AMERIKA LAS VEGAS

Cosmoprof Sjeverna Amerika (CPNA) je vodeća izložba ljepote u Americi. Prepoznati za svoj dinamični rast i jedinstveni programi, Događaj nudi cijeloj industriji ljepote priliku da se okupite u novim odnosima i potaknuti suradnju. CPNA služi kao premijera lansiranja za nove brandove ljepote uvođenjem revolucionarnih tehnologija, proizvodnih inovacija, i nove kanale proizvodnje, pakiranja i distribucije.

2023-07-26 vidi više

Zašto odabrati pjenu pumpu 28mm

Pjena pumpa 28mm je svestrano i učinkovito rješenje za razmjenu dizajnirano za pružanje glatke i precizne primjene pjene za različite osobne osobne primjene skrbi i proizvodi za kućanstvo. S svojim korisničkim dizajnom i pouzdanim učinkom, Pjena pumpa 28mm je postala popularan izbor u industriji ambalaže.

2023-07-19 vidi više

Uvod u ODM pumpa za rasprostranjenje sapuna za kućni korisnik.

ODM pumpa sapuna za kućni korisnik je vrhunsko rješenje dizajnirano za pružanje praktičnosti, učinkovitosti, i higijena u različitim okruženjima. Svojim naprednim značajkama i inovativnim dizajnom pumpa za sapun nudi odlično rješenje za djelotvornu higijenu ruke.

2023-07-12 vidi više

vidi više