TIETOJA

Baoli Company, joka sijaitsee Zhuhai Hightech Zone, on Hongkongin rahoittama yritys, joka integroi tutkimus- ja kehitystoimintaa, erilaisten muovituotteiden, vaahtopumppujen suunnittelu ja tuotanto, Ltd. perustettiin vuonna 2001 ja Zhuhai Baoli Foam Pump Co., Ltd. perustettiin myöhemmin vuonna 2012 Kehitysvuosien jälkeen nykyinen tehdas kattaa 20000 neliömetriä, yli 200 erilaisia laitteita, noin 400 henkilöstöä ja kuukausituotanto voi olla 20 miljoonaa, Yhtiön osuuskunnat ovat laajentuneet ja sen suorituskyky on jatkuvasti parantunut. Odottaessaan tulevaisuutta Baoli kutsuu sinut yhdistämään käsiä ja luoda paremman tulevaisuuden! Tervetuloa ystäviä kaikista elämän aloista vierailemaan!

Katso lisää

UUTISET

2023-08-09 Katso lisää

The Science Behind Saippua Dispenser Pump Heads: Opas ammattilaisille

Johdanto: Saippua-asetin pumppupäät ovat keskeisessä asemassa kauneus- ja kosmetiikkateollisuudessa, varmistamalla kätevä ja tehokas pääsy erilaisiin kauneus- ja ihonhoitotuotteisiin. Tässä opassa syömme tieteeseen näiden pumppupään takana, tutkimalla niiden mekanismeja, toimivuutta ja huolto vinkkejä. 1. Anatomia Saippua Dispenser Pump Head: Saippuaa dispenseri pumppu päät koostuvat useita.

2023-08-06 Katso lisää

2023-08-03 Katso lisää

2023-07-31 Katso lisää

2023-07-28 Katso lisää

Pohjois-AMERIKA LAS VEGAS

Cosmoprof Pohjois-Amerikka (CPNA) on Amerikan johtava kauneusnäyttely. Tunnustettu dynaamisesta kasvusta ja ainutlaatuisista ohjelmista, Tapahtuma tarjoaa koko kauneuteollisuudelle mahdollisuuden luoda uusia suhteita ja edistää yhteistyötä. CPNA toimii uusien kauneusmerkkien ensisijaisena laukaisupunkina ottamalla käyttöön vallankumouksellisia teknologioita, tuoteinnovaatioita, ja uudet valmistus-, pakkaus- ja jakelukanavat.

2023-07-26 Katso lisää

Miksi valita vaahtopumppu 28mm

Vaahtopumppu 28mm on monipuolinen ja tehokas jakeluratkaisu, joka on suunniteltu tarjoamaan tasaista ja tarkkaa vaahtopuhdat erilaisiin henkilökohtaisiin. hoito- ja kotitaloustuotteet. Käyttäjäystävällisen suunnittelun ja luotettavan suorituskyvyn myötä vaahtopumpusta 28mm on tullut suosittu valinta pakkausteollisuudessa.

2023-07-19 Katso lisää

Johdanto ODM saippua-dispenser Pump kotikäyttäjälle

ODM saippua-automaattipumppu kotikäyttäjälle on huipputason ratkaisu, joka on suunniteltu tuottamaan mukavuutta, tehokkuutta, ja hygienia eri ympäristöissä. ODM:n saippua-automaattipumppu tarjoaa erinomaisen ratkaisun tehokkaaseen käsihygieniaan.

2023-07-12 Katso lisää

Katso lisää