Πληροφορίες για τη

Η εταιρεία Baoli, που βρίσκεται στη ζώνη υψηλής τεχνολογίας Zhuhai, είναι μια επιχείρηση που χρηματοδοτείται στο Χονγκ Κονγκ που ενσωματώνει την Ε&Α, σχεδιασμός και παραγωγή διαφόρων πλαστικών προϊόντων, αντλίες αφρού, προϊόντα αντλίας λοσιόν και εξαρτήματα Baoli Mold Πλαστικά Προϊόντα Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2001 και Zhuhai Baoli Foam Pump Co., Ltd. ιδρύθηκε αργότερα το 2012 Μετά από χρόνια ανάπτυξης, το υπάρχον εργοστάσιο καλύπτει έκταση 20000 τετραγωνικών μέτρων, περισσότερες από 200 σετ διαφορετικού εξοπλισμού, περίπου 400 προσωπικού, και η μηνιαία παραγωγή μπορούν να φθάσουν τα 20 εκατομμύρια, Απολαμβάνοντας υψηλή φήμη στη βιομηχανία Τα τελευταία χρόνια, Οι συνεταιριστικές μονάδες της εταιρείας επεκτείνονται, και η απόδοσή της έχει βελτιωθεί σταθερά. Ανυπομονώντας για το μέλλον, ο Μπαόλι σας προσκαλεί να ενώσετε τα χέρια σας για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον! Καλώς ήρθατε φίλοι από όλα τα στρώματα της ζωής για να επισκεφθείτε!

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Η επιστήμη πίσω από την αντλία σαπούνι: Ένας οδηγός για τους επαγγελματίες


Βελτιώστε το ντεκόρ του μπάνιου σας με μια κομψή αντλία σαπούνι

Πίνακας Περιεχομένων: 1. Εισαγωγή: Ενίσχυση ντεκόρ του μπάνιου σας με κεφαλή αντλία σαπουνιού 2. Το μπάνιο σου; 3. Παράγοντες για να εξετάσετε κατά την επιλογή ενός κεφαλαίου αντλία σαπουνιού 4. Τύποι των αντλίων απορροφητήρα σαπούνι 4.1 Παραδοσιακά Έτσι Κεφαλές αντλίας διανομής 4.2 Σύγχρονη και σύγχρονη αντλία σαπουνιού αντλίας κεφαλές 4.3 Vintage και Retro Σαπούνι Dim


ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΛΑΣ ΒΕΓΑΣ

Το Cosmoprof Βόρεια Αμερική (CPNA) είναι η κορυφαία έκθεση ομορφιάς μεταξύ επιχειρήσεων (B2B) στην Αμερική. Αναγνωρίζεται για τη δυναμική ανάπτυξη και μοναδικά προγράμματα, Η εκδήλωση προσφέρει ολόκληρη τη βιομηχανία ομορφιάς μια ευκαιρία να συγκεντρωθεί για να κάνει νέες σχέσεις και να προωθήσει συνεργασίες. Η CPNA χρησιμεύει ως κορυφαίο πλαίσιο εκτόξευσης για νέα μάρκα ομορφιάς με την εισαγωγή επαναστατικών τεχνολογιών, καινοτομιών προϊόντων, και νέα κανάλια κατασκευής, συσκευασίας και διανομής.


Γιατί να επιλέξετε αντλία αφρού 28mm

Η αντλία αφρού 28mm είναι ένα ευέλικτο και αποτελεσματικό διάλυμα διανομής σχεδιασμένο για να παρέχει ομαλή και ακριβή εφαρμογή αφρού για διάφορες προσωπικές εφαρμογές. φροντίδα και οικιακά προϊόντα. Με το φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και την αξιόπιστη απόδοση, η αντλία αφρού 28mm έχει γίνει δημοφιλής επιλογή στη βιομηχανία συσκευασιών.


Εισαγωγή στην αντλία σαπούνι ODM για το σπίτι χρήστη

Η αντλία σαπουνιού ODM για το σπίτι χρήστη είναι μια αιχμή λύση αιχμής σχεδιασμένη για να παρέχει ευκολία, αποτελεσματικότητα, και υγιεινή σε διάφορες περιπτώσεις. Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά και το καινοτόμο σχεδιασμό, η αντλία σαπουνιού ODM προσφέρει μια εξαιρετική λύση για αποτελεσματική υγιεινή των χεριών.


Δείτε περισσότερα